SURREY
King Edward’s School
Program dili: İngilizce | Konum: Surrey, İngiltere | Yaş: 10-13 yaş

Bucksmore Education, eğitim sektöründeki üstün başarısını Londra’nın merkezine bir saatlik mesafede olan King Edward’s School aracılığıyla yaz okulu öğrencilerine hizmet vererek sürdürüyor.
19. yüzyıldan kalma tarihi binada kaliteli bir eğitim alan öğrenciler aynı zamanda Londra ve Brighton gibi İngiltere’nin önemli şehirlerine yapılan gezi ve aktivitelerle yerel hayatı deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Program
Organizasyon:Bucksmore
Yaş Aralığı:10-13

Adres
Wormley, Godalming GU8 5SG

Tarihler
7 Temmuz – 4 Ağustos 2020 arası

Ücretler
2 hafta:£ 2.350
3 hafta:£ 3.525
4 hafta:£ 4.700

Eğitim
Haftada 20 ders İngilizce dil kursu

Konaklama
Kampüste 1-4 kişilik odalarda konaklama

Transfer
Havaalanı karşılama ve transfer

Yemek
Günde 3 öğün açık büfe yemek

Aktivite
Yüzme, futbol, voleybol, basketbol, oyun gecesi, film gecesi, dans gecesi.

Gezi
Guildford, Norbury Park, Surrey Hills Area.

Sertifika
Seviye tespit sınavı, kurs materyalleri, sertifika

Güvenlik
24 saat güvenlik, danışman ve sağlık hizmeti
Tüm kayıt ve vize danışmanlığı işlemleri “ücretsiz”
– Uçak biletleri
– İngiltere vize harcı ve yurt dışı çıkış harcı
– Cep harçlığı ve kişisel harcamalar
Eğitim
Öğrenciler maksimum 11 kişilik sınıflarda seviyelerine uygun şekilde haftada 20 ders İngilizce eğitimi alırlar. Bucksmore eğitim kalitesiyle öne çıkarak dersleri gezi ve aktivitelerle birleştirmesi ve projelerle zenginleştirmesi sayesinde öğrencilerin günlük hayatta da eğlenerek eğitimini sürdürmesini sağlar.
Konaklama
Konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvaleti olan yurtlarda 1, 2 veya 4 kişilik odalarda tam pansiyon olarak gerçekleştirilir. Öğrenciler yurt içinde haftalık çamaşır yıkama servisinden faydalanabilirler. Ortak kullanım alanı olan bilgisayar odalarında internetten yararlanılabilmektedir.
Aktivite ve Geziler
Öğrencilerin ders dışında şehri tanıyarak iyi vakit geçirmelerini sağlamak için haftada 2 tam gün ve 1 yarım gün şeklinde geziler düzenlenmektedir.
Tam günlük gezilerde opsiyonel olarak Londra ve Brighton gibi şehir gezileri, Shrek’s Adventure gibi konseptli aktiviteler ve Legoland gibi eğlence merkezlerine turlar düzenlenmektedir.